KONTÉNERMOSÁS

Az ÉAK Nonprofit Kft. 2021. szeptember 9-én megkezdte a 1100 l-es hulladékgyűjtő konténerek mosását, fertőtlenítését.

A konténermosó berendezés 350 bár üzemi nyomású mosó forgófej használatával biztosítja a gyűjtőedény külső és belső felületén található szennyeződések eltávolítását. A mosás során zsírtalanító- és tisztítószeren felül, felületfertőtlenítőt is használunk. 

Egy óra alatt 6-10 db gyűjtőedény mosását tudjuk biztosítani.

Egyedi megrendelés alapján lehetőséget tudunk biztosítani a saját tulajdonban lévő 1100 l-es edények mosására is 2021. november 30-ig előzetes időpont egyeztetést követően.

  A konténermosás és fertőtlenítés díja 5.000 Ft/db + ÁFA.

A díj tartalmazza a zsírtalanító- és tisztítószerek, a felületfertőtlenítő díját, a kezelő személyzet biztosítását, valamint – a mosás előtt az edények járatrendszerben történő begyűjtését követően – az edényekben található „beleragadt” hulladék eltávolítását is.

Amennyiben a kontérnermosási lehetőséggel kívánnak élni, kérjük  szíveskedjenek megrendelésüket megküldeni az ugyfelszolgalat@eakhulladek.hu vagy a  csaki.petra@eakhulladek.hu címre.

További információ: Csáki Petra 06-20/619-9932 telefonszámon, illetve szerdánként személyesen vagy telefonon a Városháza ügyfélfogadójában a kihelyezett ügyfélszolgálaton 8-12 óra között.

A szolgáltatás elvégzéséhez legalább 25 db konténernek kell rendelkezésre állni.

Megosztás

Nyomja meg az alábbi gombot, a megosztáshoz.