Átállás online csekkbefizetésre

A digitalizáció manapság nem csak a pontos elszámolás alapja, hanem a fenntartható jövő záloga is. Társaságunk nem titkolt célja, hogy csökkentsük a csekkes befizetéseket, ezáltal visszaszorítsuk a papír felhasználását. Jelenleg havonta 250 ezer papír alapú csekket küldünk ki borítékban, ez negyedmillió A4-es méretű papírlap felhasználását teszi szükségessé.

Közületi partnereink részére a közüzemi számlákat már átutalásos fizetési móddal állítjuk ki. A jövőben a lakossági felhasználókat is szeretnénk meggyőzni arról, hogy váltsanak át a digitális fizetésre. Ez nem csak gyorsabb, kényelmesebb és biztonságosabb fizetési forma, hanem környezetbarátabb is, hiszen nincsen szükség papírra.

Társaságunk július 1-ei kezdettel egy fél éven keresztül zajló nyereményjátékot hirdet a TRV Zrt. szolgáltatási területén élő felhasználóknak. Arra kérjük őket, hogy regisztráljanak a Vízcenter oldalra, ahol a vízdíjszámláikat is befizethetik. Aki részt vesz a nyereményjátékon, a jövőben már nem kap papír alapú csekket. Ezzel az elektronikus ügyintézéssel egy környezetbarát fizetési módot választ az ügyfél.

Megosztás

Nyomja meg az alábbi gombot, a megosztáshoz.