ADVENTI FOTÓPÁLYÁZAT - PÁLYÁZZ ÉS NYERJ! Keresd a pillanatot és fotózz!

A pályázat témája: „Adventi várakozás Vásárosnaményban”
Különböző szokásokkal, hagyományokkal várakozunk adventkor és készülünk a karácsonyra. Az adventi várakozás így mindenkinek más jelentőséggel bír. Legyen szó az otthonunk vagy a városunk díszítéséről, a keresztény hitünk értékeiről, az általunk készített adventi díszünkről, vagy a szüleink, nagyszülőink receptje alapján sütött mézeskalácsról.
Neked mit jelent az adventi várakozás?
A pályázatra egyéni munkákat várunk a balkanszkyviktor@vasarosnameny.hu e-mail címre, melyeket egy háromtagú zsűri bírál el, két kategóriában: amatőr, profi fotós.
A legjobban sikerült alkotás minden kategóriában díjazásban részesül, továbbá a zsűri által javasolt munkákat Facebook-os közönségszavazásra bocsátjuk (Vásárosnamény Város Hivatalos Oldala Facebook oldalán:) és a legtöbb kedvelést kapott alkotást, a fenti kategóriákban külön díjazzuk.
A pályamunkák leadási határideje: 2023. december 18. (hétfő) 10.00 óra.
A pályázaton részt vehet minden olyan Vásárosnaményhoz kötődő (helyben lakó, itt született, dolgozó, tanuló) természetes személy, aki elfogadja a részvételi feltételeket és a témának megfelelő pályázati anyagot nyújt be.
Az eredményhirdetésre december 19-én, a Vásárosnamény Város Hivatalos Oldala Facebook oldalán kerül sor.
Nevezési feltételek:
• A pályázók legfeljebb két darab saját maguk által készített digitális fotóval nevezhetnek (mobiltelefonnal készített képekkel is lehet pályázni), amelynek teljes felhasználási jogával rendelkeznek.
• A képek minimum 3 MB méretűek és JPEG formátumúak lehetnek
• A nevezésnél kötelező az e-mailben feltűntetni a Pályázó teljes nevét, lakóhelyének nevét, telefonszámát, e-mail címét.
• Minden alkotást címmel kell ellátni!
A részvétel ingyenes, regisztrációs díj nincs!
A kiíró (Vásárosnamény Város Önkormányzata) fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, a pályázatban szereplő témától. Az eltérő pályázatokat kizárja külön értesítés nélkül.
A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer leállásáért a kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatot nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. Hiánypótlásra nincs lehetőség.
SZERZŐI JOGI ÉS ADATVÉDELEM:
A kiíró (Vásárosnamény Város Önkormányzata) a pályázati anyagból összeállított kiállítás népszerűsítése érdekében a képeket térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével.
A pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárul, hogy a kiíró a pályázatra beküldött fotóit külön díjazás nélkül saját kiadványaiban felhasználhassa a verseny zárása után is, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére.
A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a kiíró a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás, illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, helyezését és nyereményét a kiíró az internetes honlapján, közösségi média felületein nyilvánosságra hozza.

Megosztás

Nyomja meg az alábbi gombot, a megosztáshoz.