Tisztelt Civil Szerveztek!

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból „A Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2024." című alprogram pályázati kiírásai.
A Városi Civil Alap keretében a „civil közösségek tevékenységének támogatása" címmel 2021 márciusában megjelent pályázati felhívás forrást biztosított az 5000 fő feletti lélekszámú településeken székhellyel rendelkező egyesületek és alapítványok számára. A pályázat sikere alapján és figyelembe véve a civil szervezetek igényeit, a Kormány a támogatási programot 2024-ben ismételten elindítja.
A Városi Civil Alap célja, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére is elérhetővé tegye azon célok támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére támogatásban részesülhetnek.
A támogatás lebonyolításával összefüggő feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (a továbbiakban: BGA Zrt.) látja el.
A pályázatokat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR-ben) lehet benyújtani.
A pályázatok benyújtására az alábbi időszakban van lehetőség:

  1. szeptember 1. 10 óra 00 perc – 2023. október 2. 12 óra 00 perc
Egy pályázó kizárólag egy pályázatot nyújthat be a jelen pályázati kiírás keretében és kizárólag egy pályázati kategóriára igényelhet támogatást. Több pályázó nem nyújthat be együttesen pályázatot.
A pályázati kiírások a következő linkeken érhetők el: www.bgazrt.hu
A pályázat elérhető még a https://civil.info.hu/ oldalon is.
A BGA Zrt. a kiírás vonatkozásában elektronikus és telefonos ügyfélszolgálatot tart fenn, mely elérhető a +36-1-795 9601 telefonszámon
  • hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 9-től 12 óráig,
  • kedden és csütörtökön 13-tól 16 óráig.
Várjuk kérdését a vca@bgazrt.hu e-mail címre.
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 
Tisztelettel,
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Megosztás

Nyomja meg az alábbi gombot, a megosztáshoz.