Adatvédelmi irányelvek


Az vasarosnameny.hu elkötelezett az Ön adatainak védelme és a leghatékonyabb és legbiztonságosabb online élményt nyújtó technológia fejlesztése mellett. Ez az adatvédelmi nyilatkozat az vasarosnameny.hu webhelyre vonatkozik, és szabályozza az adatgyűjtést és a felhasználást. Az vasarosnameny weboldal használatával Ön hozzájárul a jelen nyilatkozatban leírt adatkezelési gyakorlatokhoz.


Személyes adatainak gyűjtése


Az vasarosnameny.hu személyazonosításra alkalmas információkat gyűjthet, például az Ön e-mail címét, nevét, otthoni vagy munkahelyi címét vagy telefonszámát. Az vasarosnameny.hu névtelen demográfiai információkat is gyűjthet, amelyek nem csak Önre vonatkoznak, például irányítószámát, életkorát, nemét, preferenciáit, érdeklődési körét és kedvenceit.


Van olyan információ a számítógép hardveréről és szoftveréről is, amelyet az vasarosnameny.hu automatikusan gyűjt. Ezek az információk a következőket tartalmazhatják: az IP-címet, a böngésző típusát, a domain neveket, a hozzáférési időket és a hivatkozó webhelyek címeit. Ezeket az információkat a vasarosnameny.hu szolgáltatás működtetésére, a szolgáltatás minőségének fenntartására és a

vasarosnameny.hu webhely használatával kapcsolatos általános statisztikák szolgáltatására használja fel. Kérjük, ne feledje, hogy ha a vasarosnameny.hu nyilvános üzenőfalain keresztül közvetlenül nyilvánosságra hoz személyazonosításra alkalmas adatokat vagy személyes adatokat, akkor ezeket az információkat mások is összegyűjthetik és felhasználhatják. Megjegyzés: A vasarosnameny.hu nem olvassa el az Ön privát online kommunikációját.

A vasarosnameny.hu arra ösztönzi Önt, hogy nézze át azoknak a webhelyeknek az adatvédelmi nyilatkozatait, amelyekre a vasarosnameny.hu webhelyről hivatkozni kíván, hogy megérthesse, hogyan gyűjtik, használják és osztják meg az Ön adatait az adott webhelyek. A vasarosnameny.hu nem vállal felelősséget a vasarosnameny.hu és vasarosnameny.hu/* webhelycsaládon kívül eső webhelyeken található adatvédelmi nyilatkozatokért vagy egyéb tartalmakért.

Személyes adatainak felhasználása


Az vasarosnameny.hu összegyűjti és felhasználja az Ön személyes adatait a vasarosnameny.hu webhely üzemeltetéséhez és az Ön által kért szolgáltatások nyújtásához. Az vasarosnameny.hu az Ön személyazonosításra alkalmas adatait arra is felhasználja, hogy tájékoztasson a vasarosnameny.hu által elérhető egyéb szolgáltatásokról. A vasarosnameny.hu felmérések útján felveheti Önnel a kapcsolatot, hogy kutatást végezzen a jelenlegi szolgáltatásokról vagy az esetlegesen felajánlott új szolgáltatásokról.

A vasarosnameny.hu nem értékesíti, nem bérli és nem adja bérbe ügyféllistáit harmadik feleknek. A vasarosnameny.hu időről időre kapcsolatba léphet Önnel. Ezekben az esetekben az Ön személyes azonosító adatait (e-mail, név, cím, telefonszám) nem továbbítják harmadik félnek. Ezenkívül az vasarosnameny.hu megoszthatja az adatokat megbízható partnerekkel, hogy segítsen nekünk statisztikai elemzéseket végezni, e-mailt vagy postai levelet küldjön Önnek, ügyfélszolgálatot nyújtson, vagy gondoskodjon a szállításokról. Minden ilyen harmadik félnek tilos az Ön személyes adatait felhasználnia, kivéve, ha ezeket a szolgáltatásokat az vasarosnameny.hu részére nyújtja, és kötelesek megőrizni az Ön adatainak titkosságát.

A vasarosnameny.hu az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem használ fel és nem hoz nyilvánosságra érzékeny személyes adatokat, például faji, vallási vagy politikai hovatartozásokat.

A vasarosnameny.hu nyomon követi azokat a webhelyeket és oldalakat, amelyeket látogatóink a vasarosnameny.hu-on belül látogatnak, annak megállapítása érdekében, hogy mely vasarosnameny.hu információk a legnépszerűbbek. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy az vasarosnameny.hu-n belül testreszabott tartalmat információkat nyújtsunk azoknak a látogatóknak, akiknek viselkedése azt jelzi, hogy érdekli őket egy adott tématerület.

Az vasarosnameny.hu webhelyek csak akkor közlik az Ön személyes adatait, előzetes értesítés nélkül, ha a törvény ezt megköveteli, vagy jóhiszemű meggyőződés szerint, hogy az ilyen lépésekre szükség van: vasarosnameny.hu vagy a helyszín; (b) védi és védi az

vasarosnameny.hu jogait vagy tulajdonát; és (c) gondos körülmények között jár el az vasarosnameny.hu felhasználóinak vagy a nyilvánosság személyes biztonságának védelme érdekében.

Az vasarosnameny.hu időnként frissítheti ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, hogy tükrözze a látogatók visszajelzéseit. A vasarosnameny.hu arra ösztönzi Önt, hogy rendszeresen nézze át ezt a nyilatkozatot, hogy tájékoztatást kapjon arról, hogy a vasarosnameny.hu hogyan védi az adatait.

Elérhetőség: hivatal@vasarosnameny.hu


Az vasarosnameny.hu örömmel fogadja az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos észrevételeit. Ha úgy gondolja, hogy az vasarosnameny.hu nem tartotta be ezt a nyilatkozatot, kérjük, lépjen kapcsolatba az vasarosnameny.hu adminisztrátorával. Adatvédelmi szempontból ésszerű erőfeszítéseket fogunk tenni a probléma azonnali meghatározására és orvoslására.


• Utolsó frissítés: 2021. február 18.