×

Hiba

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but beregboltujra is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Újraindul a Beregi Bolt!

Az Agentura Utazási Iroda vásárosnaményi fióktelepének megszűnése után Vásárosnamény Város Önkormányzata vette át a Beregi Bolt üzemeltetését.

A vásárosnaményi Tourinform irodába betérve a Beregi Bolt megújult árukészletéből válogathatnak majd az érdeklődők. Vízióinkban az szerepel, hogy a Beregi Bolt a Szatmár-Beregi térség eszenciája lesz, hiszen megtalálható majd itt minden, ami a vidékre jellemző vagy helyben készült, illetve nem helyi, de különleges kézműves termék. A régmúlt szatócsboltjainak mintája alapján megálmodott bolt portékái között vásárlóink megtalálják a messze földön híres lekvárjainkat, aszalványainkat, pálinkáinkat, beregi keresztszemes hímzéseket, kerámiákat, ajándéktárgyakat, Bereg Szíve termékeket, kézműves dekorációkat, de igényes szuveníreket is. Várunk mindenkit szeretettel!

 

{gallery}beregboltujra{/gallery}