HIRDETMÉNY Településkép védelméről szóló Rendelet módosítása – 2020.

Vásárosnamény Város Önkormányzat

HIRDETMÉNYE

Településkép védelméről szóló Rendelet módosítása – 2020.

 

Tájékoztatom Vásárosnamény város  tisztelt lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Vásárosnamény Képviselő testülete a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet 43/A.§-a alapján megkezdte a Településkép védelméről szóló rendelet módosításának véleményeztetését.

 

Módosítás tárgya:

A rendelet helyi védelem alá helyezett egyedi örökségi értékek, elemekről szóló - 2. számú mellékletének kiegészítése két új ingatlan feltüntetésével

  • Gergelyiugornya, Beregszászi u. 5. – népi lakóház
  • Gergelyiugornya, Beregszászi u. 7. – népi lakóház.

 

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény alapján, értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági tájékoztatásunk kizárólag elektonikuson úton történik.

A dokumentáció elektronikusan elérhető a település honlapján,

az alábbi linken: TAK rendelet módosítására.docx

 

Javaslataikat, észrevételeiket a közétételt követő 15 napban, azaz  2020. szeptember 25-ig kizárólag elektronikus úton a foepitesz@vasarosnameny.hu  e-mail címen várjuk.

 

Vásárosnamény, 2020. szeptember

                                                                                  Tisztelettel:

Filep Sándor sk.

    polgármester