KÖSZÖNET AZ ÖSSZEFOGÁSÉRT!

Vásárosnamény Város Önkormányzata – a Tourinform Iroda aktív közreműködésével– hat éve szervezi meg az Advent Vásárosnaményban programsorozatot és ennek keretében már három éve jótékonykodunk.

Eddig is, és most is úgy éreztük, hogy számos lélekemelő program megszervezése mellett kell, hogy tegyünk az elesettekért, a nehéz sorban élőkért – idénkimondottan a beteg, kórházi ápolásban részesülő gyermekekért.

Ezért ebben az évben úgy döntöttünk, hogy eltérő formában szervezzük meg az adventi adománygyűjtést, s egy általunk nemesnek vélt célt fogalmaztunk meg: a városunk ellátási körzetéhez tartozó közérdekű ügyet, a gyermekorvoslás minőségi körülményeinek javításáttűztük ki célul.

A célunkkal nagyon sok városlakó, intézmény, szervezet azonosult, hiszen az adománygyűjtés során 3.242.745 Ft-ot gyűjtöttünk össze, melyet január 7-én át is adtuk a Gyermekosztály  főorvosának.

Vásárosnamény polgármestereként büszke vagyok az itt lakókra, erre a közösen elért eredményre. Megtiszteltetés, hogy ennek a városnak a polgármestere lehetek!

Az adományozók átérezték az alábbi Szabó Magda gondolat lényegi mondanivalóját:

„Emlékezz mindenre, aminek örültél, ami jó volt, emlékezz arra, amit érted tettek, a nehéz órákra, amelyek szerencsésen elmúltak, és azokra, akik segítettek abban, hogy elmúljanak. Emlékezz arra, hogy segíteni kell azokon, akik rászorulnak. Emlékezz arra, hogy önzetlen légy, fáradhatatlan, becsületes, igazmondó és önfeláldozó. Felejtsd el, ha félsz! Felejtsd el, ha gonosz indulataid vannak! Emlékezz arra, hogy mi a jó, és sose felejtsd el, hogy csak jót szabad tenned, ártanod soha.”

Köszönjük a támogatást mindenkinek, aki jegyet vásárolt az adománygyűjtő bálra, köszönjük a tombola felajánlásokat, a pénzügyi-anyagi támogatásokat, amellyel hozzájárultak kezdeményezésünkhöz!

Támogatóink:  

Demeter Aranyecset Kft., Nyír- Építő Kft., V-Ozsi Kft.,Projekt Kft., Forrás Vállalkozói Klub, Frontalit Kft., KHSZ dolgozói, Filep Sándor, Játékország óvodái dolgozói, Gt-Menedzsment, Varsány-Group Kft., Gát-Rom Kft., Balázs István, OKI-TOK Bt., Kovács Tibor és neje, METOPA-ART Kft., B-CER Agro Kft. Juhász István, Lónyay Menyhért Szak. Iskola dolgozói, Ducsi és Társai Kft., Vásárosnaményi Járási Bíróság dolgozói, Gulács Önkormányzata, Szatmár-Bereg Polgári Egyesület , Babus Jolán Kollégium dolgozói, Lukács-Fa Kft., Csobolya Attila, Dr. Molnár Erzsébet , Tóth Lajos és neje, Nagy Tímea , Szalayné Bíró Katalin, Vári István, Vitka Nyugdíjas Egyesület, Lipták József, Liptákné Juhász Anikó, Filep Istvánné, Ostorházi Sándor, Udvarhelyiné Deák Ildikó, Fehér László, Filep Aurél, Pál-Beton Bt., Szit-Bt., Meggyesi Ipari Ker. és Szolg. Kft., Szucsányiné Magocsa Edit, Gál Zoltán, Lüszi Bt., Kokas Tamás, Kazamér László, Bíró Éva képviselő, Szabó Zoltán, Pősze Zoltán, Puskás Lajos, Dani Attila és neje, Dobos Anita ,Tölgyesné Ibolya, Kokas Zsófia, Pásztor Gyula Csabáné, Herczegné Toldi Tímea, Szabó Sándor, Feketéné Varga Mónika és férje, Vezse Árpád, Fejes Csilla.

 
 

 

Eseménynaptár

Június 2019
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Közelgő esemény

Nincsenek események

Látogató számláló

Ma10
Tegnap88
Héten98
Hónapban557
Összes20115

Oldalunkat

1
vendég böngészi.

2019-06-18

 

Vásárosnamény, Szabadság tér 9.
Tel: +36 45/570-206 Fax: +36 45/570-207
Mobil/Viber +36 70/ 363-1628
E-mail: vasarosnameny@tourinform.hu

facebook.com
@tourinformvn

 
© 2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By SzaboI

Please publish modules in offcanvas position.