vasárnap, július 21, 2019
Betûméret
 • Védetté nyilvánított Vásárosnamény-Vitka között húzódó „Vitkai Platánfasor” helyi jelentőségű védett természeti terület

  Bővebben

 • Vásárosnamény város Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Vásárosnaményi járásban. Hozzá tartozik 1969 óta Vitka, továbbá az 1939-ben Gergelyi és Ugornya egyesítésével keletkezett

  Bővebben

 • Zoárd nap környékén Vásárosnaményban a régi Kraszna hídon idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a város névadó legendájáról elnevezett Sokadalom. zoardnap.hu

  Bővebben

 • A Lónyayak  a honfoglalással egy időben kerültek a térségbe. Közülük sok jeles tudós, udvari főember, magas állami tisztségviselő, kiváló magyar hazafi került ki. Meghatározó szerepet játszottak a terület életében.   

  Bővebben

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Általános közzétételi lista

Szervezeti,személyzeti adatok Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok Gazdálkodási adatok

Bővebben

Közérdekű adatok

Közbeszerzések,sportkoncepció, szerződések, mellékletek, előterjesztések, nyilvántartások, cselekvési program

Bővebben

Testületi anyagok

Meghívók, testületi anyagok, testületi döntések, jegyzőkönyvek.

Online Kapcsolatfelvétel

Közvetlen kapcsolatfelvétel az Önkormányzattal.

Olimpiai kvalifikációs kerékpárversenyek Vásárosnaményban 2019. július 20-21.

Vásárosnamény - Ibrány Vásárosnamény - Nyíregyháza

 

Olimpiai kvalifikációs kerékpárversenyek Vásárosnaményban!!

 

2019. július 20-án a V4 Special Series Vásárosnamény – Nyíregyháza útvonalon,
július 21-én pedig a V4 Special Series Vásárosnamény – Ibrány útvonalon zajlik majd a nemzetközi kerékpárverseny, a mezőny pedig mindkét napon Vásárosnaményból startol el!
A Visegrádi Csoport országainak – Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia – közös munkássága immár 27 éves múltra tekint vissza. 2013. óta szervezik meg minden évben, minden tagországban a Visegrád 4 kerékpárversenyeket.

Vásárosnamény először ad otthont a versenynek, a V4 Special Series Vásárosnamény – Nyíregyháza és a Vásárosnamény-Ibrány a 2019. évi V4 rendezvény-sorozat szerves részét képezik. Az eseményt és annak kísérőrendezvényeinek hagyományteremtő módon történő lebonyolítása a Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesületen keresztül történik a Külgazdasági és Külügyminisztérium megbízása alapján.

A hazai események fővédnöke Szijjártó Péter külgazdaság és külügyminiszter úr.

A verseny nagy érdeklődésre számot tartó sajtótájékoztatóját követően 2019. július 20-án indul útjára a kifejezetten színvonalasnak ígérkező mezőnnyel.

A rajt ünnepélyes keretek között Vásárosnamény központjából, a Hotel Hunortól indul. A Vásárosnamény és Nyíregyháza közé kijelölt 163,8 kilométeres versenytáv teljesen sík terepen zajlik, célja Nyíregyháza város központjában kerül kijelölésre, ahol a versenyzőknek az első áthaladást követően még 4 db 4,7 kilométer hosszú kört kell megtenniük. A verseny a következő útvonal mentén zajlik: Vásárosnamény – Tákos – Csaroda – Beregsurány – Tarpa – Gulács – Jánd – Vásárosnamény – Ilk – Gemzse – Szabolcsbáka – Anarcs – Kisvárda – Ajak – Nyírtass – Berkesz – Székely – Nyírbogdány – Kemecse – Nyíregyháza.

Másnap július 21-én a rajt ismét Vásárosnamény központjából, a Hotel Hunortól indul. A Vásárosnamény és Ibrány közé kijelölt 171,4 kilométeres versenytáv által érintett települések: Vásárosnamény – Ilk– Gemzse – Szabolcsbáka – Anarcs – Kisvárda – Ajak – Nyírtass – Berkesz – Székely – Nyírbogdány – Kemecse – Vasmegyer – Tiszarád – Nagyhalász – Nyíregyháza – Nyírtelek – Rakamaz – Tímár – Szabolcs – Balsa – Gávavencsellő – Tiszabercel – Paszab - Ibrány. Így a versenyzők Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közútjait fogják használni. Az útvonal egyébként bejárja a Felső-Tiszavidék nagy részét, érintve annak legszebb, illetve turisztikai szempontból kiemelt részeit.

Erről Magyarországon, egyedülálló módon, 3D útvonal-bemutató videó is készült, amely az elmúlt években a szervező MERSE védjegyévé vált.

Az esemény –hasonlóan a többi V4 országokban megrendezett eseményekhez az UCI – Nemzetközi Kerékpáros Szövetség – nemzetközi versenynaptárában Europe Tour 1.2 ME kiemelt kategóriás nemzetközi eseményként szerepel, így világbajnoki és végső soron olimpiai kvalifikációs pontokért fog zajlani.

Július 20-án este pedig a vásárosnaményi Tomcsányi kastély kertjében ingyenes Telekom piknik mozi zárja a napot.

Büszkék vagyunk arra, hogy Vásárosnamény otthont adhat egy kiemelt kategóriás nemzetközi kerékpárversenynek!  A versenyzőknek jó felkészülést, sikeres versenyt kívánunk, egyben szeretettel várunk minden sport rajongót július 20-án és 21-én Vásárosnaményba!

 

 

További információ:

Tourinform Vásárosnamény

Vásárosnamény, Szabadság tér 9. 
Tel: +36 45/570-206
Mobil/Viber +36 70/ 363-1628 
E-mail: vasarosnameny@tourinform.hu 
Facebook: https://www.facebook.com/TourinformVasarosnameny 

Polgármester köszöntő

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Vásárosnamény város hivatalos honlapján!

Bízom abban, hogy weboldalunkon nézelődve megismerik Vásárosnamény nevezetességeit, a város és a környék természeti értékeit, múltját és jelenét. Vásárosnamény Magyarország Észak- keleti részén, Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében, a Tisza, Szamos és a Kraszna folyók találkozásánál fekszik. 1969- ben egyesült Gergelyiugornyával és Vitkával, majd 1979- ben városi rangot kapott. A város a beregi térség oktatási, kulturális, egészségügyi, gazdasági, kereskedelmi, idegenforgalmi és közlekedési centruma. Itt található a Felső- Tisza vidék legjobb adottságú Tiszai szabad strandja. A város kiemelkedő látványossága a tájegység páratlan régészeti, néprajzi értékeit és történetét bemutató Beregi Múzeum. A turisták által is elismert gyűjteményének 2007-től a felújított Tomcsányi- kastély ad otthont.  A belváros jellegzetes épülete a műemlék református templom. A városnéző látogatónak a szatmár - beregi táj ételkülönlegességeit is érdemes megismerni. A város vendéglátási kapacitása megyei viszonylatban is kiemelkedő. 2010-ben lettem Vásárosnamény polgármestere. Eddigi munkám során számos kihívással, feladattal találkoztam. Munkatársaimmal közösen azon dolgozunk, hogy városunkban minél élhetőbb környezetet sikerüljön megteremtenünk. Igyekszünk felkutatni a városunk számára értékes és előnyös lehetőségeket, pályázatok írásával és a lehető legkedvezőbben kihasználni az Európai Unió nyújtotta projekteket is. Törekszünk arra, hogy fejlesszük városunkat, munkahelyeket teremtsünk, hogy a városlakók valóban érezhessék, hogy biztonságuk és boldogulásuk egyaránt fontos nekünk.
Vásárosnamény és környéke rengeteg látnivalót rejt magában, lakói kedves, vendégszerető emberek. Bízom abban, hogy nem csak virtuálisan, hanem személyesen is ellátogat hozzánk!

Kellemes időtöltést és jó böngészést kívánok!                                                                                                                                               Tisztelettel: Filep Sándor, polgármester

Önkormányzati ügyintézés bárhol, bármikor

 

Kényelmes és gyors megoldás nyújt a bárhonnan elérhető Önkormányzati Hivatali Portál!

Egy vállalkozás üzemeltetése sosem egyszerű feladat, de a helyi iparűzési adó bevallás már nem jelent gondot.
Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan!
Egy új iroda berendezése sosem egyszerű feladat, de az adóegyenleg lekérdezése már nem jelent gondot.
Intézze hivatalos ügyeit elektronikusan! 
Az új szokások kialakítása sosem egyszerű feladat, de a gépjárműadó mentesség bejelentése már nem jelent gondot.
Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!
Egy szálláshely beindítása sosem egyszerű feladat, de annak nyilvántartásba vétele már nem jelent gondot.
Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

Egy esküvő megszervezése sosem egyszerű feladat, de a születési anyakönyvi kivonat kiállítása már nem jelent gondot.
Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!
 Egy vállalkozás bővítése sosem egyszerű feladat, de a behajtási engedélyek kérése már nem jelent gondot.
Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!
A továbbtanulás finanszírozása sosem egyszerű feladat, de a szociális támogatási kérelem benyújtása nem jelent gondot.
Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

 

Elnyert pályázatok 
Tündér Tour - Felső- Tiszavidéki Kerékpáros Maraton - Vásárosnamény 2018    
Zoárd-napi Sokadalom 2017

masodikfelev40

 

 

______________________________________________

Európai parlamenti képviselők választása 2019

 

 

KÖZÉRDEKŰ FELHÍVÁS KÖZTERÜLETEN VÉGZENDŐ SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy jogszabályi előírásokkal rendelkező kivitelező cég földi kémiai szúnyoggyérítési munkát végez Vásárosnamény Város Önkormányzatának megbízásából Gergelyiugornya Tiszai szabad strand üdülőövezet területén.

          A szúnyoggyérítési munkát földi kémiai irtás során az OEK által [ ... ]

HírekBővebben...
V4 Olimpiai kvalifikációs kerékpárversenyek Vásárosnaményban 2019. július 20-21.

Vásárosnamény először ad otthont a versenynek, a V4 Special Series Vásárosnamény – Nyíregyháza és a Vásárosnamény-Ibrány a 2019. évi V4 rendezvény-sorozat szerves részét képezik. A rajt ünnepélyes keretek között Vásárosnamény központjából, a Hotel Hunortól indul. A Vásárosnamény és Nyíregyháza közé kijelölt 163,8 kilométeres versenytáv teljesen sík terepen [ ... ]

HírekBővebben...

H I R D E T M É N Y

 

 

Vásárosnamény Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága pályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonában lévő szociális bérlakás pályázat útján történő hasznosítására:

A bérlakás címe:                                                      [ ... ]

HírekBővebben...

H I R D E T M É N Y

 

 

Vásárosnamény Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága pályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonában lévő szociális bérlakás pályázat útján történő hasznosítására:

A bérlakás címe:                                                      [ ... ]

HírekBővebben...

H I R D E T M É N Y

 

 

Vásárosnamény Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága pályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonában lévő szociális bérlakás pályázat útján történő hasznosítására:

A bérlakás címe:                                                      [ ... ]

HírekBővebben...

H I R D E T M É N Y

 

 

Vásárosnamény Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága pályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonában lévő szociális bérlakás pályázat útján történő hasznosítására:

A bérlakás címe:                                                      [ ... ]

HírekBővebben...

H I R D E T M É N Y

 

 

Vásárosnamény Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága pályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonában lévő szociális bérlakás pályázat útján történő hasznosítására:

A bérlakás címe:                                                      [ ... ]

HírekBővebben...

H I R D E T M É N Y

 

 

Vásárosnamény Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága pályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonában lévő szociális bérlakás pályázat útján történő hasznosítására:

A bérlakás címe:                                                      [ ... ]

HírekBővebben...
További Híreink

Vásárosnaményi Ifjúsági Klub          

 

 

 

 

 

OTP HK 970x250 1019

Eseménynaptár

Július 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

Cím: 4800 Vásárosnamény
Tamási Áron u. 1.
Tel/Fax.: (06-45) 470-022; 470-035; 470-225
E-mail: hivatal@vasarosnameny.hu

Hivatali ügyfélfogadás
Hétfő: 8:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Kedd: NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS
Szerda: 8:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Csütörtök: 8:00 - 12:00
Péntek: 8:00 - 12:00

 

Térítési díj befizetés és ügyintézés
Hétfő: 9:00 - 11:45 | 12:45 - 16:00
Kedd: NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS
Szerda: 9:00 - 11:45 | 12:45 - 16:00
Csütörtök: 9:00 - 11:45 | 12:45 - 16:00
Péntek: 9:00 - 10:00

 

Vásárosnaményi Járási Hivatal Kormányablak Osztály

Cím:4800 Vásárosnamény, Tamási Á. u. 1.
Tel: 45/795-079 Fax:45/795-080 (az ügyintézők melléken érhetőek el)
Időpontfoglalás: személyesen, telefonon, interneten (magyarorszag.hu)

Nyitvatartás
Hétfő: 7:00 - 17:00
Kedd: 8:00 - 16:00
Szerda: 8:00 - 16:00
Csütörtök: 8:00 - 18:00
Péntek: 8:00 - 16:00

(16 óra után csak bankkártyás fizetésre van lehetőség)

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KORMÁNYHIVATAL VÁSÁROSNAMÉNYI JÁRÁSI HIVATAL
további elérhetőségei, egyébb információk

Top Free Bets Bonuses view here.