szombat, február 16, 2019
Betûméret
 • Védetté nyilvánított Vásárosnamény-Vitka között húzódó „Vitkai Platánfasor” helyi jelentőségű védett természeti terület

  Bővebben

 • Vásárosnamény város Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Vásárosnaményi járásban. Hozzá tartozik 1969 óta Vitka, továbbá az 1939-ben Gergelyi és Ugornya egyesítésével keletkezett

  Bővebben

 • Zoárd nap környékén Vásárosnaményban a régi Kraszna hídon idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a város névadó legendájáról elnevezett Sokadalom. zoardnap.hu

  Bővebben

 • A Lónyayak  a honfoglalással egy időben kerültek a térségbe. Közülük sok jeles tudós, udvari főember, magas állami tisztségviselő, kiváló magyar hazafi került ki. Meghatározó szerepet játszottak a terület életében.   

  Bővebben

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Általános közzétételi lista

Szervezeti,személyzeti adatok Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok Gazdálkodási adatok

Bővebben

Közérdekű adatok

Közbeszerzések,sportkoncepció, szerződések, mellékletek, előterjesztések, nyilvántartások, cselekvési program

Bővebben

Testületi anyagok

Meghívók, testületi anyagok, testületi döntések, jegyzőkönyvek.

Online Kapcsolatfelvétel

Közvetlen kapcsolatfelvétel az Önkormányzattal.

Polgármester köszöntő

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Vásárosnamény város hivatalos honlapján!

Bízom abban, hogy weboldalunkon nézelődve megismerik Vásárosnamény nevezetességeit, a város és a környék természeti értékeit, múltját és jelenét. Vásárosnamény Magyarország Észak- keleti részén, Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében, a Tisza, Szamos és a Kraszna folyók találkozásánál fekszik. 1969- ben egyesült Gergelyiugornyával és Vitkával, majd 1979- ben városi rangot kapott. A város a beregi térség oktatási, kulturális, egészségügyi, gazdasági, kereskedelmi, idegenforgalmi és közlekedési centruma. Itt található a Felső- Tisza vidék legjobb adottságú Tiszai szabad strandja. A város kiemelkedő látványossága a tájegység páratlan régészeti, néprajzi értékeit és történetét bemutató Beregi Múzeum. A turisták által is elismert gyűjteményének 2007-től a felújított Tomcsányi- kastély ad otthont.  A belváros jellegzetes épülete a műemlék református templom. A városnéző látogatónak a szatmár - beregi táj ételkülönlegességeit is érdemes megismerni. A város vendéglátási kapacitása megyei viszonylatban is kiemelkedő. 2010-ben lettem Vásárosnamény polgármestere. Eddigi munkám során számos kihívással, feladattal találkoztam. Munkatársaimmal közösen azon dolgozunk, hogy városunkban minél élhetőbb környezetet sikerüljön megteremtenünk. Igyekszünk felkutatni a városunk számára értékes és előnyös lehetőségeket, pályázatok írásával és a lehető legkedvezőbben kihasználni az Európai Unió nyújtotta projekteket is. Törekszünk arra, hogy fejlesszük városunkat, munkahelyeket teremtsünk, hogy a városlakók valóban érezhessék, hogy biztonságuk és boldogulásuk egyaránt fontos nekünk.
Vásárosnamény és környéke rengeteg látnivalót rejt magában, lakói kedves, vendégszerető emberek. Bízom abban, hogy nem csak virtuálisan, hanem személyesen is ellátogat hozzánk!

Kellemes időtöltést és jó böngészést kívánok!                                                                                                                                               Tisztelettel: Filep Sándor, polgármester 
   
   
Tündér Tour - Felső- Tiszavidéki Kerékpáros Maraton - Vásárosnamény 2018      
Zoárd-napi Sokadalom 2017

 

 

______________________________________________

Európai parlamenti képviselők választása 2019

 

 

VÁRUNK önkéntesnek! Segíts megtisztítani a Tiszát!

PET A RENGETEGBEN MÁSODIK RÉSZ

VÁRUNK önkéntesnek! Segíts megtisztítani a Tiszát!

Fő támogató: Agrárminisztérium

Fő szakmai partner: Országos Vízügyi Főigazgatóság

 

Időpont: 2019. március 1-3.

 

Helyszín: bázis Vásárosnaményban, ahonnan minden reggel közösen megyünk az ártérbe

Hol van már a tavalyi hó? Azt nem tudjuk, de azt sajnos igen, hogy tavalyi [ ... ]

HírekBővebben...
Tisztelt Vásárosnaményi Lakosok, Ingatlanhasználók!

Településünk területén tapasztalható, hogy az ingatlanok házszámmal történő megjelölése sok helyen hiányos, vagy nem megfelelő. Ez megnehezíti a Magyar Posta munkáját, gondot okoz a tűzoltóság, a mentőszolgálat munkájában, illetve akadályozza a tájékozódást is a városban.

Vásárosnamény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a közterületek elnevezéséről [ ... ]

HírekBővebben...

Az EFOP 3.2.9-16-2016-00023 Óvodai és iskolai segítés a gyermekek esélyeinek növelésére pályázat keretein belül Vásárosnamény Város szociális térképét szeretnénk elkészíteni.

Kérjük a kérdések megválaszolásával szíveskedjék ehhez hozzájárulni! A kérdések az Ön háztartására vonatkoznak.

[link]

HírekBővebben...

Vásárosnamény Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága pályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonában lévő szociális bérlakás pályázat útján történő hasznosítására:

A bérlakás címe:                                                      [ ... ]

HírekBővebben...

ELFOGADTÁK AZ ILLEGÁLIS KUTAK MORATÓRIUMÁNAK 2020-IG TÖRTÉNŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁT

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kezdeményezésére a Magyar Országgyűlés elfogadta az illegálisan kialakított kutak bírságmentes fennmaradására korábban 2018. december 31-ig szóló időpont 2020 végéig történő meghosszabbítását.

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) [ ... ]

HírekBővebben...

Megyénk teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak ég éste rm é k-eIvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem szakemberei végzik el. Érdemes megtervezni és ütemezni a karbantartással, ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat. Célszerű ugyanis nem a fűtési szezonra vagy a szezon előtti utolsó napokra halasztani [ ... ]

HírekBővebben...

Vásárosnamény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a BURSA HUNGARICA  felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjpályázatok elbírálásáról szóló 132/2018. (XI. 29.) önkormányzati határozata alapján 20 fő „A” típusú pályázót részesített támogatásban.

 

A támogatások havi összege 5 000 Ft.

Összesen benyújtott érvényes pályázatok száma:

„A” [ ... ]

HírekBővebben...
Tisztelt Hölgyem/Uram! Tájékoztatom, hogy a Képviselő-testület döntött az időskorúak támogatásáról.

Tájékoztatom, hogy a Képviselő-testület döntött az időskorúak támogatásáról.

 

Támogatásra jogosultak – anyagi körülményeiktől függetlenül – azok, akik

Vásárosnamény városban bejelentett (állandó) lakóhellyel rendelkeznek, Vásárosnamény településen kívül tartózkodási cím nem került részükre megállapításra, december 31. napjáig betöltötték [ ... ]

HírekBővebben...

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunknál korábban nem elérhető, de a mai kornak megfelelő, és jogosan elvárható funkciókkal bővült az ügyfélkiszolgálás: E-számla, mobil applikációs ügyintézés, vízcenter oldal, online bankkártyás fizetés.

Amint arról korábban tájékoztattuk Önöket, az új, korszerűbb integrált vállalatirányítási rendszerre történő átállás a Tiszamenti [ ... ]

HírekBővebben...

A téli hónapokban a hagyományos fűtést használó ingatlanoknál sok hamu képződik. A hamu és a salak a kuka ürítésekor szállóporként jelentkezik, így veszélyt jelent a hulladékszállítást végző dolgozóink egészségére és a gépek működőképességére is. A forró hamu megrongálja a gyűjtőedényt és rendkívül tűzveszélyes a hulladékgyűjtő autóba kerülve! A forró [ ... ]

HírekBővebben...

Pár tanács a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt-től

A téli fagy maradandó kárt okozhat a háztartások belső vízhálózatain, az elfagyott szerkezetek cseréje akár 20.000 Ft, vagy azt meghaladó összeg is lehet, nem beszélve a fagy okozta csőtörésből eredő vízelfolyásról. A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. néhány hasznos tanáccsal hívja fel a figyelmet arra, hogy kis [ ... ]

HírekBővebben...
Tisztelt Pályázók! (BURSA)

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójában a pályázati beadási határidő és az önkormányzati döntési határidő is meghosszabbításra került.

 

Új határidők:

A pályázatok benyújtásának módosított határideje:

november 13.

A települési önkormányzati [ ... ]

HírekBővebben...
További Híreink

Vásárosnamény presentation

Vásárosnamény is a hospitable village which can be found in North-East Hungary, in Szabolcs-Szatmár-BeregCounty, at the meeting point of the rivers Tisza, Szamos and Kraszna. The logo and slogan of the city – “Vásárosnamény is the heart of Bereg” – represents perfectly the cultural, economic and geographical position of the city in Bereg.  (www.vasarosnameny.hu)

The biggest attractions of Vásárosnamény are its waters. The silky sand free beach of Tisza in Gergelyiugornya entices tourists every year, but it is also a favored harbor of the ones on a water tour. Starting from 2017 Gergelyiugornya is going to be qualified as a stopping point of water tours with paddles, the water tour section will be reformed, and the teaching of kayak and canoe will be part of the curriculum in local schools. The shore of Tisza in Gergelyiugornya will be characterized by modern, innovative service units, new tourist attractions and a comfortably equipped free beach.

Due to entrepreneurial development a new camping for 50 people was formed, as well as a 600 meters long jet-ski course on the Tisza River, and there is a possibility to rent kayak, canoe, tandem, or to admire the area from a cruise ship or a raft.  For the ones looking for a good option to relax it is possible to rent a BBQ grill or a catamaran, with which you can dock at any plain you’d like, while wondering the wildlife of Tisza, the sand martins, and the grey heron colonies.(www.vizipocok.hu)

There are many programs taking care of the entertainment of the guests at Tisza beach: disco programs at the weekends, a Dragon Boat Festival in July, Face Festival in August, Tiszaparty Festival, opening and closing parties.

 

Atlantika Waterparkwhich can be found a few hundred meters away from the free beach of Tisza provides a great source of entertainment all day for the whole family.3 anaconda-slides, 2 shuttle-slides, wave-pool, thermal pool, two hydro massage-pools, swimming pool with the attached slides and the seal-show offer a great time to recreate for all guests from May until September. (www.atlantika.hu)

 

The Szilva Thermal and Wellness Bath built on the Tisza-beach welcomes its guests throughout the whole year. The 45 C° alkali hydrogen carbonated water which comes up from a depth of 700 meters contains sodium, chloride and sulfate in a large amount, and it has already been qualified as medicinal water. Its active ingredients are beneficial and helpful for healing digestive diseases, but they are also used for treating joint diseases and recreational purposes as well. The efficiency of the 36-38 C° thermal pool is increased by a neck shower, sole- and waist massage.

Besides the thermal pool there is a swimming pool, an outdoor experience pool, an aquatic nursery for children, and several wellness services which offer a great way to relax, and a physical and spiritual recreation. Visitors of the bath can lodge in one of the two-, three- or four-bedded rooms of SzilvaPanzió, which is established inside the bath. (www.szilvafurdo.hu

 

You can roam around the area by bicycle, tandem and segway on the built-up levee crest, and at nights you can have a party in the clubs.Vásárosnamény and the Bereg have great facilities for the cyclist tourists: more than 150 km long levee crest which also functions as a bikeway, nearly 100 rental bicycles, city guides that can be fitted on bicycles, a cyclist map of Szatmár-Bereg, qualified cyclist tour leaders, packages for cyclists, service points for bicycles, gastro bicycle tours with fixed appointments, and an information office open throughout the whole year; these facilities make it possible for active tourists to have a complex attendance. There is a reason why the “Bicycle-friendly City” prize has been awarded to this city several times. The completely plain area is easy and safe to walk through for families, youngsters and elders as well. Through the built-up levee crest we can admire such sights as the dry-mill in Tarpa, the reformed churches of Tákos and Csaroda, or the Museum of Bereg in Vásárosnamény, but the biggest attraction of this area is the landscape of Bereg, which provides visitors with calm and relaxing moments close to the nature. (www.b2.vasarosnameny.hu)

 

An outstanding sight of Vásárosnamény is the collection that can be found in the Museum of Bereg, which displays the unique archeological and ethnic values of the area, as well as its history, and which got a place in the Castle Tomcsányi. Next door the Hunting Exhibition can be visited, which is unique in the Eastern side of the country. The permanent exhibition was formed on 600m2 presenting fair game from the 5 continents. Visitors are informed about the occurrence of the different species in an interactive way, via Ipads so as the hunters and civilians – especially children – may get an insight onto the relationship of the nature, the game and the hunter.(www.hunorhotel.hu)

 

While exploring the Kraszna-promenade, or after a nice sightseeing tour we can step in one of the local restaurants, where we can get to know the food specialties of the Szatmár-Bereg area, and we can taste its hungaricum “palinkas”. At the end of their stay the tired tourists are welcome at several accommodations, which meet their needs: three- and four-starred hotels, pensions, campsites, rural and private accommodations. What’s more, wood-houses on the Tisza-beach are available as well.

 

A new program has been added to the series of events taking place throughout the whole year; the dragon boat road show organized on the Tisza-beach. The biggest event of Vásárosnamény, which was named after the denominator legend of the city, the Zoard-day Gathering is taking place in early July (07-09 July 2017) on the beach of Kraszna, in the city centre. In the Advent season not only locals, but also people coming from Bereg, Szatmár are welcome at the candle lightings on the Sundays of Advent, the programs of the collective preparations, the concerts.

 

Vásárosnamény, which is the proud owner of the city marketing diamond prize can be a good base of the “startours” which lead to Bereg, Szatmár, Kárpátalja and the Romanian Szatmár County, where it is great to leave from, and where it is great to return to. Between the oldest and also the most attractive walls we can find the Tourinform office, where you can get every piece of information concerning these tours. (www.facebook.com/TournformVasarosnameny)

Vásárosnaményi Ifjúsági Klub          

 

 

 

 

 

OTP HK 970x250 1019

Eseménynaptár

Február 2019
H K Sz Cs P Szo V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

Cím: 4800 Vásárosnamény
Tamási Áron u. 1.
Tel/Fax.: (06-45) 470-022; 470-035; 470-225
E-mail: hivatal@vasarosnameny.hu

Hivatali ügyfélfogadás
Hétfő: 8:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Kedd: NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS
Szerda: 8:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Csütörtök: 8:00 - 12:00
Péntek: 8:00 - 12:00

 

Térítési díj befizetés és ügyintézés
Hétfő: 9:00 - 11:45 | 12:45 - 16:00
Kedd: NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS
Szerda: 9:00 - 11:45 | 12:45 - 16:00
Csütörtök: 9:00 - 11:45 | 12:45 - 16:00
Péntek: 9:00 - 10:00

 

Vásároisnaményi Járási Hivatal Kormányablak Osztály

Cím:4800 Vásárosnamény, Tamási Á. u. 1.
Tel: 45/795-079 Fax:45/795-080 (az ügyintézők melléken érhetőek el)
Időpontfoglalás: személyesen, telefonon, interneten (magyarorszag.hu)

Nyitvatartás
Hétfő: 7:00 - 17:00
Kedd: 8:00 - 16:00
Szerda: 8:00 - 16:00
Csütörtök: 8:00 - 18:00
Péntek: 8:00 - 16:00

(16 óra után csak bankkártyás fizetésre van lehetőség)

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KORMÁNYHIVATAL VÁSÁROSNAMÉNYI JÁRÁSI HIVATAL
további elérhetőségei, egyébb információk

Top Free Bets Bonuses view here.

xmlns:og="http://ogp.me/ns#" xmlns:fb="http://ogp.me/ns/fb#"