Összefogás a város rászoruló gyermekeiért

 

Vásárosnamény Város Önkormányzata az „Advent Vásárosnaményban” programsorozat keretében adománygyűjtést szervezett a város 14 év alatti, rászoruló gyermekeinek megsegítésére.

A városban nehéz anyagi körülmények között élő gyermekeknek gyűjtöttünk könyvet, játékot, tisztálkodó szert, pelenkát. Az adománygyűjtéshez csatlakozó cégekhez, iskolákhoz idén is fenyőfákat helyeztünk ki, ahol az ott dolgozó vagy ott megforduló adakozók elhelyezhették ajándékaikat. Az adománygyűjtéshez 21 cég, illetve szervezet csatlakozott, az összegyűlt adományokból közel 260 rászoruló gyermeket ajándékozhattunk meg.

Kiemelt támogatóink voltak: az Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium, a Közigazgatási Hatósági Szolgálat, az EASTURN Kft,, a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság.

Köszönjük a támogató közreműködést  a Hétszínvirág óvodának, a Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskolának, Vásárosnamény Város Önkormányzata dolgozóinak, a Kölcsey Ferenc Tagintézménynek, a Vásárosnaményi úszócsapatnak, a Petőfi Sándor Tagintézménynek, a Swiss Krono Kft-nek, a Vásárosnaményi Járásbíróságnak, az OTP Bank Nyrt. vásárosnaményi fiókjának, a 4 H Magyar misszió Alapítványnak, a Vásárosnaményi Baptista Gyülekezetnek, a Berwin Ruhagyár Zrt. Vezetőségének és dolgozóinak, a Szociális Boltnak, Miskolcziné Zám Évának, Balázsné Hanyu Évának, Kovácsné Király Enikőnek, Szőllősy Lászlónak, Kovalik- Fülöp Gabriellának és Krisztiánnak, a FETIVIZIG III.számú Folyami Szakaszmérnökségnek, a K&H Banknak, Molnár Gábornak, a Balázs Sped Kft.-nek, Lévai Ildikónak, Fejes Csillának, a Balázs József Városi Könyvtár és Művelődési Központnak, a Stella Patikának, a Kiss B. ker Kft.-nek és az anonim adományozóknak.

Külön köszönet illeti Asztalos Balázs egyéni vállalkozót a felajánlott adománygyűjtést szimbolizáló fenyőfákért, és köszönjük mindenkinek a munkáját, aki hozzájárult programunk sikeréhez!!

A csomagokat december 18. és 20. között juttattuk el a rászorulókhoz! A nevükben is köszönjük minden jó szándékú támogatónak az adományokat!

Az adománygyűjtéshez csatlakoztak a Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület által működtetett Beregi Főzőklub diákjai, az ő adományuk 100 adag meleg étel elkészítése volt. December 19-én a Szent István parkban a gimis diákok Toldi Zoltán és Kósa László tanár urak vezetésével 100 adag ízletes bográcsgulyást, 400 frissen sütött palacsintát és több mint 200 muffint osztottak ki a rászorulóknak. Ez a program is jól példázta a két középfokú intézményünk és önkormányzatunk példás összefogását.

Köszönjük ezt a nemes gesztust a diákoknak és tanár uraknak!

 

Vásárosnamény, Szabadság tér 9.
Tel: +36 45/570-206 Fax: +36 45/570-207
Mobil/Viber +36 70/ 363-1628
E-mail: vasarosnameny@tourinform.hu

facebook.com
@tourinformvn

 
© 2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By SzaboI

Please publish modules in offcanvas position.